İSTANBUL / ESENLER - Şehit Hüseyin Kısa Ortaokulu

Görüş ve Önerileriniz için;

Ekm

Okulumuz 1.dönem 1.  sınav tarihleri açıklanmıştır.Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ekm

Şehit Hüseyin Kısa Ortaokulu Müdürlüğü Okul Aile Birliği toplantısı 25 Ekim 2022 Salı günü saat 14.00'te okulumuzun konferans  salonunda yapılacaktır.

Siz değerli velilerimizi  Okul Aile Birliği seçimlerinde görmek üzere belirtilen gün ve saatte okulumuza teşrifinizi bekler, toplantıya katılmanızı rica ederim.

Saygılarımla...

Bilal Öner

Tüm Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Kas

Çocukların bütünsel gelişimi için haftasonları kurs şeklinde okulumuzda 09.00--13.00 arası Ücretsız olarak ''Oyun Odaları'' açılıyor.Listede adı geçen ,okula kayıt olmayan 5 yaş çocuklarını bekliyoruz.

Eyl

Sayın Velilerimiz, 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı Okul Aile Birliği genel kurul toplantısı 5 Ekim 2021 Salı Günü saat 11.00 de okulumuz konferans salonunda yapılacaktır.Tüm Velilerimizin katılımını bekliyoruz.

Kas

Milli Eğitim Bakanlığı ilk ara tatil dönemimde öğrencilere yönelik okul dışı öğrenme etkinlik takvimini yayınladı. Etkinlikler 18 Kasım Pazartesi günü başlayacak ve 22 Kasım Cuma günü sona erecektir. Linke tıklayarak okul dışı öğrenme ortamları etkinlik takvimine erişebilirsiniz.

Kas

Cumhuriyetimizin  kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 81. yıldönümü nedeniyle okulumuzda anma töreni gerçekleştirilecektir. 10 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecek olan törene tüm öğrencilerimiz ve velilerimiz davetlidir.

Ekm

Türkiye Cumhuriyeti 96 yaşında. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tüm yurtta olduğu gibi okulumuzda da coşkuyla kutlanacak. 29 Ekim Salı günü saat 09.30 da yapılacak olan törene tüm velilerimiz ve öğrencilerimiz davetlidir.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları 28 Ekim günü saat 13.00'ten itibaren başlayacak ve 29 Ekim günü devam edecek. Buna göre, 28 Ekim Pazartesi günü  okulumuzda eğitim öğretim yarım gün yapılacaktır.(Pazartesi günü öğleden sonra okullar tatil)

Ekm

2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İÇİN VELİ AKADEMİLERİ KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

VELİ AKADEMİLERİ NEDİR?

İstanbul Veli Akademileri eğitimleri; okul-veli arasında iletişim ve iş birliğini güçlendirmek, çocuğun eğitim ve gelişim süreçleriyle ilgili olarak velileri bilgilendirmek, sorumluluğunun bilincinde bireyler yetiştirilmesine katkı sağlamak amacıyla İstanbul'daki resmi okullarda (anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise, özel eğitim uygulama okulu) öğrenim gören öğrencilerin velilerine yönelik hazırlanıp uygulanan okul merkezli veli eğitim projesidir.